EBA içeriklerine ücretsiz erişim

EBA içeriklerine ücretsiz erişim, Turkcell ve Vodafone'da 6 GB'a, Türk Telekom'da 8 GB'a yükseldi!

16.03.2021 518

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların tatil edilmesi ve uzaktan eğitim kararı alınması üzerine eba.gov.tr ve EBA mobil uygulaması üzerinden hizmet sunan eğitim portalında yer alan içeriklere öğrencilerin erişim sağlayabilmesi için verilen aylık 3GB internet desteği artırılarak Turkcell ve Vodafone'da 6 GB'a, Türk Telekom'da ise 8 GB'a yükseltildi. Ayrıca Pttcel, Teknosacell, Bimcell ve Vestelcell kullanıcıları da EBA içeriklerine aylık 8 GB'a kadar ücretsiz erişim sağlayabilecekler.

*Bu haber daha önce yayınlamış olup, hatırlatma amaçlı yinelenmiştir.

Adres:
DÜRBİNAR MAH. MİLLİ EGEMENLİK CAD. AKÇAABAT 17 ŞUBAT ANADOLU LISESI BLOK NO: 38A İÇ KAPI NO: 1 AKÇAABAT / TRABZON