17 Şubat Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 04622282483
WEB http://17subatanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Dürbinar Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi PK61300 AKÇAABAT/TRABZON
VİZYON : Vizyonumuz Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere acık çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metodlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımından donatılmış, etkili ve nitelikli çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Ayrıca; 17 Şubat Anadolu Lisesinin · Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikle tercih edilen, · Ülkemize, katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştiren, · Sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, · Yüksek öğretime her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren en güçlü eğitim
MİSYON : Misyonumuz Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgili, becerili, özgüvenli olmasına, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çocuğun gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamaktır. Ayrıca; Bu ilkelerden hareketle bize öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi cesaretli ve öz güvenli bireyler kazanmak ve anlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :
Misafirhane :