Kitap Toplama Kampanyası

10/D sınıfı öğrencilerimizden Pelinsu BIYIKLI, Büşra Medine APAYDIN, Eylül Deniz DOKSANBİR, Zeynep Gül ULUTÜRK veAyşe Nur MUMCU öğretmenleri Engin ATA danışmanlığında bir kitap toplama kampayası başlattılar. Projeleri sayesinde raflarda tozlu olarak kalan kitapları ihtiyacı olanlara kazandırmayı hedefliyorlar.

12.03.2024 114

Kıyıda köşede kalan, ilkokul, ortaokul, lise farketmeksizin her seviyedeki kitaplarınızı her sınıftan seçilen irtibat öğrencisine, projeyi yürüten öğrencilerimize ya da Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Engin ATA'ya ulaştırabilirsiniz. Toplanan kitaplar incelenerek uygun olanlar okulumuz kütüphanesine kazandırılacak. Diğer seviyelerdeki kitaplar ise ihtiyacı olan okul ve öğrencilere ulaştırılacak. Desteklerinizi bekliyoruz.

11-03-2024

Adres:
DÜRBİNAR MAH. MİLLİ EGEMENLİK CAD. AKÇAABAT 17 ŞUBAT ANADOLU LISESI BLOK NO: 38A İÇ KAPI NO: 1 AKÇAABAT / TRABZON